Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Souhlasím s autorkou. Nerozumím totiž vůbec, proč se zvedl ten zelený kritický hlas?

Policie dostala úkol. Ten úkol byl zajistit bezpečnost při oslavách.

Policejní šéf má k dispozici nějaké kapacity - rozhodně ne takové, aby kontroloval každého, nebo aby jimi plýtval v zájmu pseudokorektnosti. Má též předchozí zkušenosti a rozhodne tedy o prioritách. Je to jeho pravomoc, a jeho zodpovědnost. Policie nečinila nic protiústavního a svůj úkol splnila - proč tedy kritika?

59 0
možnosti
RH

Myslím, že je úplně jedno, jak se jim říká a co si o tom myslí zelení. To není žádné smysluplné téma...

3 3
možnosti
Foto

Je, protože to ve zcela zpitomělých zemích jako je Německo vytváří tlak na policii a represívní složky aby v podstatě nedělaly nic a nechaly přivandrovalé hordy aby si dělaly co chtěly.

26 3
možnosti
JN

J12i38ř52í 95N15o56s52e47k

2. 1. 2017 13:54

Inu, některých slunkově vypečených státech USA (Kalifornie jim kráčí v čele) nesmíte ocenit ženskou krásu, protože to je sexismus - žena má přece hlavně mozek, ne? Zajímavé ale je, že na módních přehlídkách a v Hollywoodu nenesou ženy na tácu svůj mozek a Nobelovky za jadernou fyziku, ale předvádějí jen a jen ta krásná těla. Ale tenhle protimluv samozřejmě nikoho nevzrušuje.

Jinak jasněže karma R^

46 0
možnosti
VV

Ano, Simone Peter se vyjadrila ponekud divne. A cesky tisk i blogeri zu na to reaguji. Ovsem kdyz se hneda sefka AfD vyjadri mnohem, divneji nikdo si toho zde nevsimne.

A jeste k pripadu, Ano kolinsti policajti hlidali zu ve vlacich prijizdejicich do mesta. A podle vyjadreni MV NRW si ani jednotlivcu sveroafrickeho vzhledu moc nevsimali. Ale skupiny az 300 mladych muzu toho vzhledu a hovoricich divnou reci ano a dokonce Jim i znemoznili vstup do mesta.

0 26
možnosti
Foto

Nevím, jak se vyjádřila šéfka AfD v situaci, kterou myslíte, ale obecně se vyjadřuje a popisuje situaci mnohem reálněji, než celý zbytek politického spektra v D.

20 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik