Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JAZ

Za to všechno můžeme poděkovat křesťanským aktivistům, různým křesťanským neziskovkám a křesťanským dobroserům.

5 3
možnosti
JK

Nejen křesťanům, ale hlavně pravdoláskovnickým aktivistům, vítačům, sluníčkářům

0 0
možnosti

Chtěl-li bych být pesimista, řekl bych, že jestli na něco dojedeme, pak spíše na hloupost Vaši a Vám podobných. Ale jsem optimista a proto bych to tak černě neviděl. Situace není ideální, ale i při zachování humanistických ideálů, na kterých jsme vyrostli, věřím, že to zvládneme. Myslím, že zbytečně jančíte;-)

2 60
možnosti
PV

P12a87v67e20l 16V19é31b46r

2. 1. 2017 19:39

Hmmm, a v čem je názor pisatelky hloupý? Že když chytáme vlky, musíme současně lovit zajíce? Nebo v čem?

Mně připadá spíše váš názor hloupý. Pojďte a přesvědčete mě, třeba získáte sympatizanta...

54 0
možnosti
KC

Trefa do černého. Dokonce bych řekl, že je to první nesmělý pokus odstartovat zápas o nápravu poťouchlé politické korektnosti nenazývat věci pravými jmény. Všem těm Zeleným a jejich spřízněným duším je třeba dát rázně najevo, že gauner je gauner, zloděj může být i cikán a osel zůstane oslem, i kdyby zlaté sedlo měl !

45 1
možnosti
JO

ale co ta trefa do černého? není na tom něco rasistického????:-)

1 0
možnosti
TV

Karma. Pekne napsano.

23 0
možnosti
JS

V Nemecku teda zdravy selsky rozum nehledejte. Tito lide budou psat sve poselstvi vernosti Vudci stejne jako to psali v r.45 na zdi vybombardovanych nemeckych mest, protoze stale pevne verili, ze tu valku proti vychodnim podlidem vyhraji. Wir schaffen das.

16 1
možnosti
VV

Rekl bych, ze jste jaksi zaspal dobu. Ale je hezke, ze jste se naucil napsat jednu prupovidku kanzlerky.

ich glaube, Sie schaffen es nicht.

0 12
možnosti
JB

Odvolávat se na "selský rozum" je v současné EU asi zbytečné - to je přesně to, co chtějí u svých euroobčanů vládnoucí elity potlačit. Úkol zní jasně: všechny naučit myslet evropsky (tedy jednotně -a hlavně SHODNĚ s představami Bruselu!!!).

28 0
možnosti
Foto

Selský rozum je v politice EU velkou vzácností. Jsou lidé i organizace které selský rozum odsuzují jako něco protispolečenského.

0 0
možnosti
GH

Dobre napsano...a aby jste videli co se deje zde (Toronto, Kanada) jaka tu mame nova pravidla od Jan. 1, 2017 pro policii..ne a neni to prevzane z nejakeho platku, ale verejnopravni televize CBC:

- http://www.cbc.ca/news/canada/toronto/carding-ontario-police-government-ban-1.3918134

1 0
možnosti
EH

Kdepak kudrnáči, nesmí se akorát dávat do souvislosti (vybraná) rasa a kriminalita. To už funguje u naších hnědočechů. Aneb tají se věci, které jsou každému jasné, ale nesmí mít k ruce statistiku, která by oprávnila jeho rasismus a rozhořčení nad migrací.

18 0
možnosti
TZ

Nemám nic proti označování lidí podle jejich geografického původu, ostatně zdravá globální společnost by podle mého názoru měla být založena na kulturní rozmanitosti. Je však rozdíl, v jaké konotaci je takové označení užíváno. Něco podobného možná chtěla poznamenat i Simone Peter. To však nechme stranou. Zajímalo by mě, z jakých zdrojů vycházela autorka článku když nepřímo tvrdí, že drtivá většina násilností v Kolíně n.R. je páchána lidmi ze severní Afriky. Nepřipadá mi to věrohodné a protože se o tento argument opírá celý článek, nemohu ho považovat za seriozní - ačkoliv souhlasím s tím, že policie musí mít představu o rizikových skupinách lidí a pravděpodobně je musí i nějakým termínem označovat, nelze na základě nepodložených informací někoho takto osočit, jako to učinila autorka článku. Zkuste se nad tím zamyslet. Jak by se vám třeba líbilo kdybych řekl, že každého středoevropana mluvícího slovanským jazykem je nutné před vstupem do Německa důkladně kontrolovat, protože drtivá většina z nich tam jede zneužít štědrý sociální systém?

2 40
možnosti
JR

J79a81n 51R63á62ž

2. 1. 2017 16:05

Kdyby tam většina dlivansky mluvících strefoevropanů jela zneužívat štědrý sociální systém, jako je tomu u Afričanů a Arabů, tak by byla důkladná kontrola na místě.A jestli by se nám to líbilo, by bylo vedlejší.

Je to stejné, jako když si instinktivně každý zapíná kabáty a drží peněženku, když do tramvaje nastoupí skupina cikánů. Naštěstí nám tyto obranné instinkty zůstaly a na západě od nás se pomalu, ale jistě obnovují.

Ještě nedávno byla považována za nepodloženou informace, že mezi migranty je značný počet potenciálních teroristů. Dnes se považuje za naprosto seriózní informace německé tajné služby, že mezi migranty se v Německu pohybuje minimálně 7-9000 potenciálních teroristů.

35 0
možnosti
PS

Takže seznam kontrolovaných vypadal asi takto:

ing.bla

ing.huj

ing.difjhwdiv

ing.weifjeiufpierfv

Dr.wfiiowfoiew.CSc

Dr.ifierfiopjeroif

PhDr.wfihoweifh

4 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik