Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Tím, že jste otevřela diskuzii, je vidět, že o žádnou "značnou část společnosti nejde". V mém okolí se nevyskytl jediný člověk, který by se choval tak, jak popisujete. Asi žiju v nějaké jiné "značné části". A jinou nevyhledávám. Díky Bohu!

21 0
možnosti
Foto

Přesně tak, pár exotů se předvádí na diskusích, což dělají vždy, a hned se z toho dělá drama

4 1
možnosti
ON

O56n55d18ř92e56j 37N69ý89č

27. 12. 2016 15:27

Myslíte že rusové jsou něco víc než afričani? Pokaždé když se s nimi převrátí lod a utopí se čtu že to je dobře a že si za to můžou sami. Ale blog o tom jsem od vás nikdy nečetl až nyní když spadlo letadlo s rusy.

10 9
možnosti
JH

J68a92n 85H51o93r94á44k

28. 12. 2016 6:58

Když polezete na skálu bez jištění, spadnete a zabijete se, tak Vás lidi politují, ale vesměs bude převládat názor, že si za to můžete sám. Když s Vámi spadne most, po kterém pojedete na výlet, tak Vás lidi budou litovat, protože je to neštěstí....chápete ten rozdíl???

0 0
možnosti
JN

J77i57ř17í 32N97o47s18e47k

27. 12. 2016 14:31

Jsem přesvědčený, že radost projevovala jen hrstka hyen, co jsou vždy v opozici zdravému rozumu.

Není to s námi tak zlé.

Stejné byly i diskuse v denících a na serverech v USA a UK.

RIP Alexandrovci

61 2
možnosti
LK

Třeba pan europoslanec (TOP09+STAN), bývalý člen KSČ a spolupracovník StB (nyní komunistobijec), za normalizace častý navštěvovatel SSSR (nyní rusobijec) a též bývalý Zelený J. Štětina: "„Alexandrovci jsou vojáci. Letěli do války. Zahynuli. Ve válce vojáci umírají. Byli osudem ušetřeni potupy tance na hrobech mrtvých z Aleppa. Těch mrtvých, které zabili jejich kolegové ve zbrani“

9 7
možnosti
JL

V Sýrii je válka. Rusové v ní hájí své zájmy. Pomohli přeměnit města jako, Homs a Aleppo, v novodobé Drážďany. Alexandrovci jim k tomu měli zahrát do tance.

Osobně to považuji za vrchol cynismu.

https://www.youtube.com/watch?v=DoRdCbDd50o

8 24
možnosti
BD

Ale ve výsledku pravděpodobně zemře mnohem méně lidí a zůstane toho pro Syřany více zachováno, než kdyby to nechali na pospas té chásce, co podporujeme my.

20 2
možnosti
Foto

Ne, že bych nějak zásadně studoval všechny servery, ale nenalezl jsem nějak zásadní počet těch, kteří projevovali radost nad předmětnou tragédií. Jistě, najdou se takoví, kteří svou životní frustraci vybíjejí v nenávisti a není jim svatá ani smrt. Ale snad vyjma stoky "Novinky.cz" šlo o marginální jev.

17 4
možnosti
FS

Čtěte pozorněji diskusní příspěvky. Brzo zjistíte a rychle pochopíte, že to až tak okrajová, ojedinělá radost ze smrti Rusů to vůbec není. Činíte si iluze. Avšak realita je bohužel jiná.

4 0
možnosti
BD

A já v tom naopak vidím příležitost k tomu, aby se některým ty oči otevřeli a viděli co jsou notoričtí strašiči Ruskem zač. .... A Aleppo a další s tím nemají co. Na počátku naprosté většiny průšvihů, a to píšeu jen proto, že sice nevím jestli byl i jiný počátek, ale nemohu to vyloučit, byl náš vývoz demokracie. Což je korektní název pro dosazení loutkových vlád.

10 3
možnosti
ZZ

jak říká mladý Sovák v jednom tel. filmu "děda bojoval s Hitlerem, otec s komunistou a oni s mletým masem". Oni jsou ochotni bojovat hlavně s mrtvými, když přijde na lámání chleba, vyvěsí ruské vlaječky, buďte paní v klidu, čehůni se nezmění

4 2
možnosti
JZ

A tak to zas trošku přehánite ne? Já jsem teda nějak moc ty diskuze k letadlu nepročítal, ale troufnu si odhadnout, že jen málokdo by nějak projevoval radost z oné události. Spíš bych tipoval, že tuto případnou lidskou zvůli poněkud zveličujete, aby o to více vynikl kontrast Vašeho vlastního (etického) postoje k ní;-)

6 12
možnosti
MV

M55i78l97a58n 28V41i36k

27. 12. 2016 14:36

Nezveličuje! Asi jste jen četl minimum příspěvků.

9 0
možnosti
TN

Proč u nás někteří lidé přikládají tak strašně malou váhu vyřčeným a napsaným slovům?

Dost to ztěžuje komunikaci a porozumění mezi lidmi. Docela škoda.

2 0
možnosti
Foto

Útroby pravdy a lásky jsou plné nenávisti. Proto není divy, když tu a tam některý projev jejich skutečné podstaty vyběhne až ven Rv

25 5
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik