Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

"Říše zla" - byla, je a vždycky bude...:-P

Autor toho označení je už hodně let po smrti, nicméně to označení je nesmrtelné...

8 4
možnosti
MB

Tento článek je asi celkově 4 , v pořadí. Kvazi pieta - "Svět se zastavil - tiše vzpomínejme"... Následně odsuzování názorů, že jde o neštěstí komerčního tělesa show zábavy. - Jedna blogerka podporuje druhou... Nechápu a sděluji. V mém okolí, to nikoho nezajímá, mladé lidi už vůbec ... Jsem vrstevník r. 1968 - ruská uniforma je pro mne symbolem zla - Nicméně neurážím, nevidím k tomu důvod. Zahynuli lidé, je jich škoda, letadla stále padají s fotbalisty, cestujícími. Co pořád s těmi Alexandrovci máte !? ... :-)

11 9
možnosti
MB

Dobře - mínus - prosím, za co !? Co pořád s těmi Alexandrovci máte !? :-)

2 1
možnosti
TP

T48o32m54á78š 84P73í17c66l

27. 12. 2016 18:06

To víte. Aleppo bylo dobyto krvelačným Assadem a ještě krvelačnějším Putinem, místo aby dál kvetlo pod vládou mírumilovné opozice. A lidé si ještě dovolili tu krvelačnou armádu vítat, slavit a dokonce se začít radovat ze života.

50 3
možnosti
BK

Skvělý blogR^. Díky;-)

12 11
možnosti
KH

Spadlo letadlo a zemřelo 92 lidí.

8 0
možnosti
PK

Další padlí vojáci, to už tak ve válce bývá. Nebyli to civilisté, ale vojáci. A voják musí počítat s tím, že když letí do ostré akce, tak může padnout.

3 15
možnosti
Foto

padli vojáci při plnění rozkazu

6 16
možnosti
PK

Přesně tak. Navíc, jim jejich velitel dal k dispozici stroj jak japonským kamikaze - jen na jednosměrný let. Je vidět, v jaké řiti Rusko je. Takové VIPky a posadí je do 33 let starého křápu, který v civilizované Evropě dávno vyřadili a je jen v muzeích. Ono je to podobné s celým jejich angažováním v Sýrii. Putinovi nejde o islamisty, tomu jde o to udržet u moci diktátora Asada a svou jedinou základnu ve Středomoří. Tak vytáhne co má. Desítky let staré hloupé bomby (jak z arzenálu WWII) a srovná se zemí město (protože nemá tisíce a desetitisíce dolarů na inteligentní, GPS, laserem, TV atd. naváděné pumy a rakety cílené na jednotlivé body odporu, vozidla atd. jako má USAF) a pobije při tom mraky civilistů, vytáhne jedinou pseudoletadlovou loď, která díky svému archaickému pohonu hulí, jak když se tam honí čerti v kotelně a z 20 letadel na palubě hned 2 skončí v moři atd. Hlavně že si honí triko. No a své miláčky pošle v takovém pekáči. Ty si může přidat k těm zabitým ženám a dětem v Aleppu.

7 24
možnosti
JP

Zemřeli lide. Čest jejich památce. Váš blog však čest nezaslouží. Naprosto marginální Vámi popsané ohlasy Vás neopravňují toto napsat.

5 18
možnosti
Foto

R^R^R^ mně to přijde, že je pomalu víc blogů kritizujících nevhodné reakce, než těch reakcí:-/:-)

9 6
možnosti
RS

Rusove zbidacili pomoci komunistu nasi vlast. To jim nelze odpustit. K tomu lze ale rici, ze komunisti dnes maji u nas treti nejsilnejsi stranu. Tedy nadavat na Rusy je jen odvadeni pozornosti od skutecne politicke situace v nasi republice.

3 13
možnosti
MV

To, že jsme "spadli" do sféry vlivu SSSR má jasnou příčinu - 2. světovou válku, kterou vyvolali Němci (kteří navíc v průběhu války zabili/zavraždili 360 000 obyvatel ČSR).

12 4
možnosti
PB

P74e34t20r 36B47r56o57ž

27. 12. 2016 16:38

No nevím... Jakkoli mám velké výhrady k Rusku a k tomu, jak to báťuška Putin vede, neznám nikoho, kdo by se radoval - zaslechl jsem jen škodolibý vtípek, že je škoda, že s nimi neletěla Vondráčková... Tak to snad s námi nebude tak hrozné

7 4
možnosti
FS

Nejspíš jak kde. Zaslechl jsem příliš často a hlavně mladé lidí jak se radují (!!) z tragické smrti členů Alexandrova souboru. Až jsem se styděl co jsme to na východní Moravě za lidi. Nemusím například mít rád Američany. Avšak nikdy bych se nemohl radovat kdyby k obdobné tragédii došlo u letadla USA. Inu opovrženíhodný cynismus hyen neštítících se vůbec ničeho.

11 2
možnosti
Foto

Moc mě potěšil Váš článek, obzvlášť když se jedná o zástupkyni mladé generace, která má svůj názor a nepapouškuje takové, které jsou ji vkládány do úst ze všech stran.

V roce 1968 mi bylo krásných sedmnáct a také jsem byla nespokojena s okupací a můj vztah k Rusům byl na bodu mrazu. Tehdy to bylo v pořádku, udělali špatnou věc a my je za to odsuzovali. Psali jsme nápisy se vzkazy, ať se vrátí domů, někdy i se silnějšími výrazy.

Nikdy jsme však jsme nezapomněli, co pro nás Rusové udělali za druhé světové války, tedy jsme nehanobili pomníky, které tuto událost připomínaly.

Čas šel dál, přišla revoluce, krok doprava a změna priorit. Opustili jsme východní trhy, abychom je uvolnili západu a nyní paběrkuje a sbíráme drobky, které nám milostivě trousí. Se slovem demokracie v ústech jeden obírá druhého a zneužívá stát, který drží nad vodou jen pracovitost českých lidí, myslím tím těch, kteří opravdu pracují a nevyužívají systém, který nemá páky, jak s těmi druhými zatočit.

Vše to dobré, co nám bylo vštěpováno po generace se vytrácí, zmizela úcta k lidem, slušnost je na vratkých základech.

Slova, která bychom nikdy nevyslovili, abychom osud nepohněvali, se valí z úst, pryč je soucit a pochopení. Ovzduší je plné zla a to plodí další.

Měli bychom se všichni, při vstupu do nového roku, nad sebou zamyslet a snažit se ze sebe dostat to dobré, co v nás ještě zůstaloV.

Zloba a zášť nejsou dobrými průvodci životem.

29 12
možnosti
FS

Dobrý příspěvek Marie, avšak pouze částečně pravdivý. Není pravdou text " Nikdy jsme však nezapomněli, co pro nás Rusové učinili za druhé světové války, nehanobili jsme pomníky, které tuto událost připomínaly". Ve skutečnosti je tomu úplně jinak. V drtivé ( zdůrazňuji drtivé ) většině měst a obcí v Čechách i na Moravě - pomníky a památníky připomínající osvobození Československa Rudou armádou ... byly po roce 1989 důsledně odstraněny a zlikvidovány. V našem městě na moravské Hané před budovou ONV stála socha prostého, obyčejného vojáka RA. I ta lidoveckému starostovi PK vadila a byla proto zničena. V 30 tisícovém městě nezůstalo vůbec nic co by připomínalo osvobození. Tak je tomu téměř v každé obci v celém Česku. Věnuji se často turistice. Na svých vandrech jsem narazil na tak obrovské množství neudržovaných, zdemolovaných pomníčků padlým vojákům ... vždyť se každý kdo je vděčný za to že vůbec můžeme žít, musí strašně stydět.

12 1
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik