Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J54o32s86e52f 65M84i87k73e86l

27. 12. 2016 23:58

A co je na tom špatného, když se někdo raduje nad smrtí svých nepřátel? Nad mrtvými islámskými fanatiky taky tak všichni pláčete? Vždyť to jsou taky "lidé", něčí synové atd. Když žvaníte, že v tom letadle byli jacísi nevinní chudáčci, tak taky ne každý příslušník IS je doslovným vrahem. Dobrovolnými napomahateli zla jsou jedni i ti druzí. Z těch Rusů bych litoval jenom toho, kdo by eventuálně byl proti ruské okupaci Krymu, proti ruské agresi na Ukrajině a jinde a nepodporoval Putina. A takový mezi těmi 92 asi nebyl ani jeden.

4 13
možnosti
LK

L55e43o11š 26K41a23ň40a

27. 12. 2016 22:40

Asi nečtete diskuze na Novinkách. Tam je to přesně obráceně. Chce to napsat nový blog.;-D

3 0
možnosti
Foto

Jenže hnůj zaměřený proti američanům je pro autorku ten správný hnůj, přesněji "spravedlivé rozhořčení nad zločiny světového imperialismu v čele s arciďáblem USA":-).

12 3
možnosti
Foto

Mám dojem, že velká část diskutérů to Rusům (a hlavně jejich zdejších podpůrcům) dává "vyžrat" za jejich cynický přístup ohledně sestřelení civilního letadla nad Ukrajinou.

Tam nezemřeli vojáci na služební cestě ale ženy a spoustu dětí na cestě za svými blízkými. Škoda všech obětí ale pokud bych měl tu moc jedno letadlo zachránit, tak by to nebylo letadlo vezoucí vojáky na oslavu smrti v Aleppu. Jen ta myšlenka zpívat vítězné písně nad takovou hrůzou je naprosto otřesná ukázka největšího vrcholu barbarství. Zajímavé, že Vám to tak nepřijde, madam.

21 10
možnosti

Nejaky odkaz na ten vas cynicky pristup ohledne sestreleni civilniho letadla Rusy nebo povstalci by nebyl? Kdo zpival oslavne pisne? Nebo jste si to "spletl" s radosti nad sestrelenim domneleho vojenskeho letadla, kterou tak nejak bezne pro vasi skupinu - lzive vydavate za radost nad sestrelenim civilniho letounu?

6 5
možnosti
PZ

Vite,co,jsem,se,naucil,tady,v USA ( diky tomu,ze jsem prisel do vztyku s,lidmi z celeho sveta)

Nebrat,lidi,kolektivne.Takze jsem prisel do vztyku s Rusy kteri jsou skveli lide.

Takze samozrejme nekdo kdo chvali jenom Americany a preje,Rusum to nejhorsi nema velky prehled a urcite nestravil delsi,dobu v zahranici.

Vsichni jsme lide,a nalepky jako: Cech,Rus,Nemec nic neznamenaji.

11 3
možnosti
VK

Narodnost je nalepka? Ac bych mohl z casti prispevku souhlasit, tak ta cestina...8-o

1 2
možnosti
JV

J31a15n 95V95o49t96a44v72a

27. 12. 2016 19:54

Každá diskuse pod jakýmkoliv článkem obsahuje smradlavý hnůj, někdy víc, někdy míň. Spousta lidí si ulevuje od svých frustrací tímhle způsobem. Někdy jsou obětí zášti Američani, jindy uprchlíci, potřetí Rusové. Alexandrovci a jejich neslavný konec nejsou z tohohle pohledu nijak výjimeční. Prostě jste se jen zaměřila na jednu věc z mnoha...

15 1
možnosti
TH

T68o38m14á60š 90H42y16n77e57k

27. 12. 2016 19:52

Vadí vám hnusné protiruské reakce a vzápětí tam hodíte podobný antiami hnus.

14 11
možnosti
JS

Ne vždy s Vašimi blogy souhlasím, ale dnes máte ode mě karmu a R^

7 5
možnosti
Foto

P47a13v72e92l 96H72o37l94u77b

27. 12. 2016 19:19

V podstatě jste přesně vystihla i moje pocity z této tragédie. Je mi v podstatě jedno kdo seděl v tom letadle. Tragická ztráta jakéhokoli lidského života za podobných okolností, by se v žádném případě neměla stát předmětem nějakých prostoduchých, hnusných výplodů asi ne zcela zdravých myslí. Byť opravdu nejsem fanouškem Alexandrovců, neznamená to, že bych snad měl důvod jásat nad jejich smrtí, nebo vytvářet dost nechutné vtípky, naopak! Karma R^

34 3
možnosti
JN

Tak to jste příjemně překvapil. R^

4 1
možnosti
PH

P20e96t23r 87H73a41j17d53a

27. 12. 2016 19:03

Okupaci jsem zažil, Putinovi nevěřím ani slovo. Zobecňovat podle diskutujících pod články na netu - infantilní.

9 13
možnosti
PK

V první řadě nevím, co chcete naznačit těmito slovy: "Jen si všimněte, kolik teroristických útoků páchaných islamisty se děje v USA a kolik v Evropě? Že by náhoda?..." Jak to, že jste opomněla připomenout, že i Rusko má své špatné zkušenosti s radikálními muslimy... Nebo jste nezaregistrovala popravu (jinak se to nedá nazvat) dětí v Beslanu, útoky v městech Znamenskoje, Nalčik, Toljatti, Vladikavkazu, Volgograd, útok na vlak mezi Moskvou a Petrohradem, v moskevském metru, na letišti Domodědovo a to nemluvím o tragédii v moskevském divadle na Dubrovce... Problémy s fanatiky nemá jen západní svět, jak mi vyznělo z Vaších slov...

A co se týče Vaší reakce na ty křupany, kteří reagovali na pád ruského letadla tak, jak reagovali... Dovolím si citovat příspěvek paní, která vystupuje (či vystupovala) pod jménem Angela Marková po výbuchu na Manhanttanu: "sranda musi bejt! Proste legrace, no. ;-D Tlakovy hrnec na obrazku ani vybouchlyneni.Kdyby bouchl tak by byla pr..l;-D"... Co tím chci naznačit? Osobně se domnívám, že tito lidé by nenašli odvahu prezentovat svůj názor otevřeně a využívají anonymity internetu... A jak se bránit proti takovým trollům? Buď je zcela ignorovat... a nebo se zachovat jako např. Novinky.cz, které raději stoply po atentátech ve Spojených státech veškerou diskuzi pod těmito články... Můžu Vám říci, že nejen mně bylo z některých příspěvků víc než nevolno... A teď co je lepší: ignorovat nebo nediskutovat? To nevím, každopádně si zvykněte na to, že jsou mezi námi (a netýká se to jen naší republiky) jedinci, kteří si takto snad léčí nějaké komplexy...

22 1
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik