Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Hlavně člověka překvapí že je překvapen z místní cenzury ve stylu mrtvý Rus dobrý Rus.

Prostě řekněte u Rusovi, Trumpovi či Zemanovi nejhorší zvratky a jedete dám, redakcí temnou podél bílých skal.

Ale co z minulosti pamatuji, tak kandidát chrápacilín, nebozí učitelé a inženýři či vousaté děti, nebo emajly tety Hillary byla svaté.

Ono by totiž redakce přišla o svou úderku kdyby měla stejný metr na ty zvratky uvědomělých slunečníků.

Tuto redakci totiž v žádném případě neřídí Babiš, ten to prostě jen koupit jako kšeft. Tuto redakci ovládá úžasná a vykulená očka co mají extázi ze své moci které si prý v rámci svobody užívá.

10 3
možnosti
RM

Výstižně napsáno. Jen snad nevěřím, že u nás je tolik těch lidí, kteří by to Alexandrovcům přáli. Když je začnu počítat: Štětina, striptér Janda, asi mladý Benda, pár hloupějších a citově zanedbaných internetových diskutérů...

24 2
možnosti
Foto

P33e96t41r 79K93a36d49l86e53c

28. 12. 2016 17:30

V každém z nás jsou dva vlci. Dobrý a zlý. A vítězí ten, kterého víc krmíš...

Zní to jako klišé, ale v každém národě, v každém náboženské komunitě, v každé geografické lokalitě žijou lidi dobří i zlí. Je nesmysl házet všechny do jednoho pytle. A je jedno, jestli to zrovna dělají Rusové, Amíci, heteráci, Hitler, Miloš, kavárna nebo Okamura. Vždycky je to špatně.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JC

Radovat se mohli akorát Hybášková s Gabalem. To jsou prý manželé. Neumím si představit to rodinné soužití, když jeden je pořád v luftě a druhý v parlamentu.

2 0
možnosti
MS

Žádný extrém není dobrý. Vyloženě se radovat se z jakékoliv havárie letadla, kde zahynuli lidé, je pochopitelně hyenismus. Na druhou stranu není na místě ani přehnaná lítost, protože nešlo o civilní letoun, ale o vojenský speciál, na jehož palubě byli příslušníci Ruské armády a umělecký soubor, který měl povzbudit bojovou morálku vojáků, bojujících v Sýrii na straně diktátora Asada.

5 15
možnosti
JV

To jako měli povzbuzovat islamisty a pak by to bylo smutné?

13 4
možnosti
JV

Téměř polovinu života jsem prožil za vlády bolševika. V roce 89 sem si naivně myslel, že výklad dějin se změní a lidé se dozví pravdu, děti se budou učit historii tak, jak skutečně proběhla. V mediích, alespoň státních se bude informovat pravdivě a že doba ideologizace společnosti skončila. Výklad dějin se opravdu změnil. Mladé generaci se cpe, že 2.sv.v. vyhráli američané s hrdinnou Británií a Francií, která ""válčila" čtrnáct dní.Miliony Sovětských obětí se bagatelizují a vyloženě se ignoruje i fakt, že v nacistické doktríně bylo vyhlazení slovanských národů. Zcela uniká, co znamenaly například Ležáky či Lidice. Zamlčuje se, že nebýt těch zpropadených Sovětů, nebo Rusů, chcete-li, nemusel tu dnes nikdo z nás být. A žádný amík by nás nezachránil. Pro něj byla válka především velký kšeft. Bohužel. Dnes se prostě jen přehodila výhybka a překrucuje se místo zleva zprava...

24 13
možnosti
Foto

J15a21n68a 62M16a72j47o50v28á

28. 12. 2016 12:18

Gratuluji. Na svůj věk jste velmi svěží, to je skvělé. Pár takových lidí znám a nesmírně si jich vážím. Jste ale zcela výjimečný velmi mladistvým vyjadřováním a způsobem používání českého jazyka včetně velmi pěkných znalosti formálního způsobu, jak psát. Skoro bych vám hádala tak o třicet a víc let méně.

5 4
možnosti
EP

Paní Pokorná, jakousi náhodou máme stejné příjmení. Jsem moc rád, že jste to napsala tak, že i já to cítím stejně jako Vy. Okolnosti nasvědčují tomu, že nakonec ti nejobyčejnější lidé, kteří každý den jdou do práce, aby uživili svou rodinu, splácejí dluhy na hypotéky s nadějí, že svým dětem něco zanechají,tak tito lidé, kteří někdy ani nejdou k volbám, protože jim někdo nacpává do hlavy bezvýznamnost toho koho by oni zuvolili.

Tak mám dojem, že nejen u nás, ale i jinde na světě tito, tak zvaně "poslední v řadě" poznávají svou sílu a uvědomují si, že díky demokracii jejich hlas má stejnou váhu, jako hlasy těch co se považují za "chytré" a cítí potřebu těm blbým radit. Okolí každého z nás je jmi přímo nacpáno. Jsou jak ve sdělovacích prostředcích všeho druhu, tak i v nejrozmanitějších nevládních, neziskových organizacích, kde zmarňují prostřeky, které stát s jistotou čerpá od zaměstnanců, protože ti platí daně bez odmlování. Jednak, když berou odměnu za svou práci a také znova, když nakupují zdaněné zboží. TAK NENÍ ŽÁDNOU HANBOU, ŽE TITO LIDÉ SI UVĚDOMUJÍ SVOU VÁHU.

1 0
možnosti
EP

Především musím říci, že patřím asi mezi málo těch, kteří nemají místo ve svém srdci pro nenávist.Jen vzpomínám na vyprávění maminky i manželčiny babičky jak vzpomínaly na první světovou válku, která jim vzala ty nejbližší. Všichni víme na které straně jsme všichni stáli a jak jsme se těšili, že máme svou nikým nedirigovanou vlast.To jsem zařil i já, protože jsem začal navštěvovat první třídu Obecné školy v roce 1935.

Pamatuji na mobilizaci 1938 a dodnes mám v paměti pláč vyprovázejících manželek a dětí své muže do války. Shromaždiště bylo před našimi okny. U nich jsem stál s rodiči co si tajně utírali slzy. Pamatuji i demobilizaci a vojáky co opustili pohraničí, kteří měli na našem dvoře polní kuchyni. Pamatuji na plakáty "červené" barvy se seznamy zastřelených spoluobčanů nacistickými německými nadlidmi. Také paní učitelku okolo které jsme stáli a zpívali "Svatý Václave", když Němci byli u Moskvy. Vzpomínám často na konec války /Kostelec na Hané,měl jsem 16 let/.

Když se u nás 9. května 45 ukončila válka okolo desáté dopoledne, úprkem Němců na západ do "amerického zajetí" před RA, která jela za nimi cca hodinu na kárkách s koňskými potahy a úžasné nadšení okolo cesty stojících občanů s voláním slavy Stalinovi a Rudé armádě. Na těch vozících naprosto vyčerpané vojáky, podřimující a nevědoucími ani, že již je konec války.

Vynechám mnoho dalších vzpomínek, ale jednu hlavní, že dnes ti Němci šéfují bez uzardění Evropu a jakýsi parlament zvolených poslanců EU ji vůbec nic neříká. Je mě trochu smutno, že nám někdo chce natlouct do hlav naprosto stejně lásku. Cit, který nedokáže člověk rozsvěcovat či zhasínat jako svíci nebo kapesní baterku.

Nebo je člověk již tak upraven jako zvířátko které má rádo jen toho kdo mu dává žrádlo? Nebo mu mají právo nějací "osvícenci" našeptávat co si má myslet, koho nenávidět a koho milovat ? Pevně věřím, že až takové to s námi není a snad ani nebude.

7 2
možnosti
TH

Ze by Nemci sefovali Evrope? Brusel nic nedela?

0 0
možnosti
JE

Když jsem si přečetl zveřejněné reakce Štětiny a Jandy znovu jsem si uvědomil jaký všehoschopný lidský odpad parazituje ve státních institucích a různých pochybných spolcích jako Think tank. Dříve v SSSR pečený a vařený Štětina dnes na ně jen plive žluč !!

Právě tohle jsou ti největší mravní chameleoni, kteří se svou bezpáteřností přizpůsobí třeba i životu na Marsu ;-€

Dodnes nechápu, jak mohl být tento "člověk" vůbec zvolen do své funkce!!!!!!

25 5
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik