Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkný článek, dávám karmu :-)

5 4
možnosti
Foto

Problem je v tom mila damo, ze ruska agresivita i ruska zverstva v posledni dobe rostou. Stejne jako laska ceskych nacistu a komunistu k Putinovi.

Videla jste video kde si jakysi rusky komik dela srandu ze 300 mrtvych, sestrelenych Rusy? A cely sal plny Rusu mu nadsene tleskal.

Jisteze je pad letadla tregedii.

I kdyz se jednalo ruske lampasaky a prisluhovace zlocinu.

Ale zaplavu soucitu od slusnych lidi necekejte.Rv

2 17
možnosti
Foto

Copak, minusari? Napsal jsem neco spatne? Vite vy vubec, ze v tom malajskem letadle bylo i 60 deti?

Zlobili jste se tehdy i na Rusy?

Minusovali jste, kdyz se nekdo zastaval Putinovych hrdlorezu?8-o

3 7
možnosti
JV

No tak tady to vidite autorko, jak jste vedle. Je to prave opacne ! Ceska spolecnost fandi Rusku, Cine a komunismu. A to nejen v teto diskusi, ale ve vsech na idnes. A to to jste jeste nezavitala na Novinky!

Jeste k tem nestestim - kdyz Rusove sestrelili ten MH-17 s temer 300 Holandany, tak jich vubec nelitovali!Tvrdili dokonce, ze jim poslali letadlo jiz nalozene mrtvolami ! A byli tim moc pobaveni !

3 5
možnosti
Foto

A sirili lzi, spinu a desitky nesmyslnych konspiracnich teorii.Rv

1 4
možnosti
JD

J53a24n 90D59r95t50i35n62a

1. 1. 2017 0:34

Můžeme se hádat jestli jsou Amíci darebáci nebo zachránci civilizace, o to samé se můžeme přít u Rusáků. Svět je rozdělen na sféry vlivu mocných, s tím prostě nic neuděláte i když se Vám to asi nelíbí. Byla jste někdy v Rusku? Projela jste západní Evropu, USA, Kanadu nebo třeba Austrálii? Pokud ne, tak to udělejte, stačí se dívat kolem sebe a bude Vám snad jasné jak vypadá sféra vlivu Vámi proklínaných amíků a Vámi adorovaných Rusáků. Nic Vám neříká kontrast Severní a Jižní Koreje? A co země kde to ti zlí Amíci dotáhli do konce (Západní Německo, Japonsko, Jižní Korea, nakonec i ten Tchajwan). Nepřeju Vám aby Vaše generace musela projít ruskou totalitou, ale mám strach že Vás to při Vašem pohledu na svět asi nemine.

3 4
možnosti
VH

Koreu bych neřešil. Zavést stejné embargo třeba na Velkou Británii, tak do deseti let je na tom stejně. Takže poukazovat na Koreu je mimo mísu.

0 1
možnosti
PS

P. S. Zvažovala jsem, zda otevřít diskusi, protože mám důvodné obavy, že i zde bude někdo toužit po tom vylít si svůj hněv, a nechci k tomu dávat prostor. Nakonec jsem se rozhodla ji otevřít, budu doufat ve slušnost.

R^

7 1
možnosti
OH

Cenzura je mi z duše odporná, ale co prošlo diskutérům s heslem "mrtvý Rus dobrý Rus" je dost překvapivé. Ale aspoň víme komu redakce fandí.

19 2
možnosti
Foto

H82a47n38a 39V33l13k79o73v87á

31. 12. 2016 11:49

R^ Mluvíte mi z duše. Jsem sice spíše pravicového pohledu na svět, zde v diskusích se ovšem přikláním k "rusofilům" (rozumějte - každý kdo nehaní cokoli ruského a dívá se na svět pokud možno objektivně), protože ti "praví Češi, potažmo pražská kavárna, mladí a vzdělaní..." a vůbec ti co vědí všechno nejlíp jsou dle mého názoru příliš jednostranně a úzce zaměření.

16 4
možnosti
MM

A už je to tady!

Čekalo se jen, kdopak první vytáhne "pražskou kavárnu";-DR^

1 0
možnosti
BD

Já nechápu,co se to v těch lidech odehrává. Já patřím ke generaci,která byla rokem 1968 postižena nejvíce.Bylo mi 21 let a neutekl jsem.Nechtě+l jsem do světa. Když odešla Rudá armáda, byl jsem šťastný.Ale dnes je ze mne rusofil, který nechápe rusofoby. Pozitivní vývoj musí přijít z Ruska. Jinou šanci nemáme. I veškerá proroctví kupodivu mají tuto filosofii..

15 6
možnosti
JM

J23o57s32e98f 75M94i75k20i89n

31. 12. 2016 22:14

Musím jen souhlasit. Rusko za posledních 1000 let několikrát zachránilo evropu. To, že se tato hystorie celkem úspěšně zamlčuje je věc jiná, ale stačí jenom si přečíst některá díla ruských autorů a dá se tam najít hodně zajmavého z minulosti. Bohužel u spousty lidí je spojení Rusko= komunismus, zaostalost, nevzdělanost - stále v povědomí. Bohužel dneska se to tak nějak otáčí v neprospěch socialistické EU ve které probíhají podobné sociální experimenty jako v SSSR za vlády Trockistů, což si lidé stále nejsou schopni uvědomit.

Další věcí jsou již Vámi zmiňovaná proroctví. Z toho skutečně mrazí.

Byl jsem několikrát v Rusku i USA a musím konstatovat, že v Rusku jsem se mezi lidmi cítil mnohem lépe (upřimnost, otevřenost) než v USA (taková faleš, nabubřelost).

4 4
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik