Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Šlo o pochopitelný čin. To jenom paní Merkelová nechce chápat.

9 0
možnosti
TH

Pro vas je to pochopitelne? Vazne?

0 3
možnosti
TH

Pochybuji, ze prohlaseni, ze vpolskem aute je Polak je uhybna klicka....silne pochybuji.

0 2
možnosti
OK

Já vidím dva problémy. Prvním problémem jsou muslimští imigranti.

Druhým problémem jsou pak informace o činech, které vypadají jako teroristické a mohou být přisuzovány muslimům. Zde je opatrnost a rezervovanost v informování ze strany státních institucí nutná. Ze všeho nejméně totiž potřebujeme paniku a proto by úřady měly sice informovat pravdivě (a pokud se tak neděje, je to špatně), ale zejména v závažných a podezřelých případech vždy až ve chvíli, kdy mají dostatečně ověřené informace.

Podíváme-li se do minulosti, mnohdy se stalo, že nějaká událost byla mylně pochopena či přímo zneužita, což vedlo k dalekosáhlým důsledkům. A čirou náhodou se takové věci děly často v Německu, a to dokonce i před nástupem kancléře Hitlera.

Jsem toho názoru, že zejména v době krize je chladný rozum a úsudek oproštěný od emocí důležitý.

1 0
možnosti

Chladny rozum a usudek oprosteny od emoci predvedl v Berline ten muslim.

3 0
možnosti
PS

P66a76v59e59l 74S90i71t96a10ř

20. 12. 2016 12:08

otevírá se kudla v kapse, vždy když slyším jak je někdo šokován, zdrcen, znechucen, nechápe ten odporný čin atd atd. zapalováním svíček a nošením kytek nám naše elitky fakt nepomůžou. a zbyde jen je sui charlie, je sui paris, je sui berlin a je sui debil... svíčku zapalovat nebudu.

16 0
možnosti
JL

Pákistánský muslim chtěl Němcům zkazit Vánoce a to se mu povedlo.

5 0
možnosti
SN

:-)....Politice se na Štědrý den chytnou za ruce a prohlásí....my se nebojíme ! R^VR^

9 0
možnosti
Foto

P92e54t46r 32H93a14n65n36i38g

20. 12. 2016 11:45

Probuďme se už všichni. Stávající politická reprezentace není schopna ubránit Evropu. Je potřeba změnit zákony, které zakazují, aby média nazývala věci takovými, jaké jsou.

26 0
možnosti
OK

Mýlíte se, tady nejde o politickou reprezentaci, která je ostatně pouze demokratickým výsledkem voleb. Tady jde v první řadě o myšlení Evropanů. O jejich hodnoty či pseudohodnoty.

Určitá míra "cenzury", tedy omezení toho, co a jak lze zveřejňovat, je samozřejmě nutná a neznám společnost, kde by neexistovala. Potíž je, když jsou šrouby příliš utaženy, což pak vyvolává opačnou reakci vedoucí k maskování cílených útoků na konkrétní jedince za nazývání věcí pravými jmény.

1 0
možnosti

Probudí se i náš Dluhoslav? a co Pápa František - ten má nakročeno do pekla.

5 1
možnosti
Foto

papá František spíše jeví známky pekelného původu

5 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik