Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Souhlas. Nicmene Merkel, Juncker a jim podobni nejsou prekvapeni...oni vedeli, do ceho jdou. Migracni invaze neni nahodny jev, ale dlouhodoby plan. Prectete si neco o Kalergiho planu a Panevrope.

3 0
možnosti

A právě to juchání je provokuje.Stejně jako vánoční stromeček je provokace,příští rok musíme odstoupit od těchto nesmyslných tradic.Ženy by měli přestat provokovat v sukních a držet se na vzdálenost paže.Také by měli zvážit tradiční oděv zvaný pytel.Za největší problém považuji naše zpevněné komunikace,kde mají proboha vzít kameny pro ukamenovaní nějaké znásilněné ženy?

2 0
možnosti

Pokud víte, co je výjimečný stav, tak ten již existuje ve Francii asi rok. Je to strach vlády ze svých občanů a to je ještě horší. Tady by měl zvonit alarm, proč se vlády evropských zemí bojí svých občanů?

7 1
možnosti

:-)........Víte, Němci jsou trochu zvláštní národ. I když viděli, že Hitler válku prohrává a prohraje, pořád mu tleskali. Podobně je to u Merkelové. Vidí, že všechno jde do háje, ale je to jejich vůdkyně,(nechci psát vůdce), tak ji respektují a za cenu svých životů. R^VR^

6 2
možnosti

Tvrdite o sobe, ze vam bylo na konci valky 7 let. Jiste jste to tleskani slysel na vlastni usi. Museli tleskat hodne hlasite.

1 1
možnosti

Z51u90z50a72n19a 73V66a88s11s

28. 12. 2016 19:13

Nemci v sebe nájdu silu žiť medzi betónovými koridormi, vytvárať zdanie slobody a bezpečnosti, aby potom p. Merkel mohla viesť takéto hlúpe reči.

5 2
možnosti

Nemci, stejne jako dalsi narody v Evrope, by meli konecne promluvit hlasem, ktery bude tak nalehavy, aby ani p. Merkel ani dalsi narodni vudci nemuseli lidem nic dost chabe nalhavat.

9 0
možnosti
Foto

A co byste poradila Merkelové, politikům a bezpečnostním složkám všech zemí? A to od počátku problémů až po dnešek, to by mne opravdu zajímalo? Co mají dělat nyní, když tedy už jednou taková situace nastala? I pokud ji zavinili, asi tedy dle vašeho mínění, které je možná většinové, ale to samozřejmě ještě neznamená, že pravdivé.

2 14
možnosti

Tak třeba okamžitě zavřít hranice Shengenu a vyhlásit výjimečný stav-nakonec ve Francii je už celý rok.Nepouštět na území EU žádné další migranty.Ve zrychleném řízení posoudit žádosti o azyl těch,co tady jsou.Ty,kteří azyl nedostanou,do 24hodin vyhostit.Pokud je nechce domovská země,tak zřídit hotspot za hranicí Shengenu.Kdo chce,hledá řešení,kdo nechce,hledá výmluvy,proč to nejde.

9 1
možnosti

Vy zijete v Koline nad Rynem?

1 8
možnosti

Co asi budou delat policiste ze samopaly v pripade teroristickeho utoku? Budou strilet do davu lidi mezi kterymi operuje jeden terorista? Maj vubec ostre naboje a kolik? To je vsechno naprosto cynicka sarada na oblbeni zastupu ovci, aby bylo videt, ze vudcove stada neco delaji. Ma to jenom maskovat jejich naprostou bezradnost, amaterizmus a predevsim zbabelost resit ZASADNI problem. A to je nepreruseny prisun dalsich teroristu a jejich volny pohyb po Evrope.

17 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS