Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Berte to s nadhledem a řekněte si: "Když už mě Vánoce stály tolik peněz, nebudu skuhrat nad 40 nebo 60 korunami navíc". :-)

0 2
možnosti

:-).....Máte pravdu ! Víte v čem je rozpor? Zemědělci dostávali za 1 lt mléka 8 kč. Dnes dostávají 6 a stát, aby nám ještě nějaké krávy zbyly,(stádo se nedá obnovit za rok), to doplácí v dotacích. Přitom je máslo 10 kč dražší. I německé, které prodává Kaufland. R^VR^

2 0
možnosti

Jo, to už je snad od poloviny listopadu. Kdyby se na to lidi dokázali vyprdnout, zamotali by těm koncernum hlavu, zustalo by jim to ležet na krámě a před Vánocema by to ještě rádi rychle vybouchali za dvacku:-)

5 0
možnosti

Hm - já se pokouším v Tescu koupit jihočeské máslo od Madety. Je to patrně nejlepší máslo na pečení, jaké lze běžně koupit. Proto, že se neláme při řezu, tedy se neláme ani těsto na pečení. Ale už jsem ho zhruba měsíc neviděl. Asi mám problém, že nejsem důchodce a nemůžu tak být v krámě pečený vařený...

0 0
možnosti

Hm, mám k tomu několik připomínek...

1. Za komoušů stálo totéž máslo - silně dotované!!! - 10 Kčs: tedy dnešních cca 100 Kč. Z čehož plyne ponaučení: dotace zvyšují ceny.

2. Úředníky do toho raději vůbec netahejte. Jejich činnost vše jen zdražuje.

3. V době zavádění buzeračních opatření typu kontrolní hlášení a EET čekejte jen to, že se bude zdražovat. A nebudou zdražovat jen ti, kteří opravdu krátili daně, ale i ti, kterým zavádění státních buzeračních opatření neúměrně zvyšuje náklady na jejich činnost.

Zvykejte si. Stejně tak si zvykejte na zvyšující se požadavky na různé výjimky ze strany muslimů a na teror od těch samých. A hlavně neremcejte, pokud nechcete být stíhána... Bolševická totalita se plíživě vrací...

:-/

9 0
možnosti
Foto

Budete si muset počkat, protože teď se kapsujou Vánoce, tak snad bude levnější příští rok. Taky by mohlo bejt kvalitnější, když to český vyndám z ledničky, tak nejde pořádně mazat, kolik je v něm vody a různých náhražek.

Kupujeme máslo u Němců, je nejen levnější, ale i výrazně kvalitnější.

4 0
možnosti

A já se ještě přimlouvám, aby nebylo plné vody...Vzpomínám na svou mámu, která byla na nucených pracích v Německu a řekla, že už nikdy nebude jíst margarin a také to do konce života striktně dodržovala. Bohužel...nakonec se v testech vánočního cukroví dozvíme, že čokoláda to není, ale poleva, rostlinné tuky a marmelády jsou všehosměs...takže mi to připomíná jeden velký podvod a bohužel ani já doma z nekvalitních surovin nemohu udělat kvalitní cukroví...asi si budu stěžovat u krav, když nemohu u ministra...

6 0
možnosti
Foto

obchodníci využili toho, že na vánoce se peče a tak si hrabou do kapsy-po svátcích cena zas určitě klesne stejně jako u vajec, která pak zas před velikonoci zdraží;-)

pěkné svátky

3 0
možnosti
Foto

J67i28ř14í 19L51i39b15e36r

23. 12. 2016 22:17

Karma jasná, ale pláčete na špatném hrobě. Problém je v tom, že máme minimálně o třetinu nižší platy, než bychom si zasloužili. Až se toto spraví, cena másla Vám přijde normální.

1 0
možnosti

R71a70d69e67k 16H71o47d47a17ň

23. 12. 2016 21:55

Když mohu, kupuji máslo z La Formaggeria protože mi voní a chutná. Pravda, bylo vždy dražší, s cenou cca 17 Kč/100 g. Tedy až na poslední měsíc, to už vyšlo na stejné peníze jako klasické čtvrtky másla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik