Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

az pred uctenim tohoto blogu jsem si precet neco o Vas - proto ta krasna cestina!!!! nejen kvuli praxi, to je mi jasny - mate to v sobe. fajnovy....takovejch je tu malo. diky moc

0 0
možnosti

No, super!...teraz to nedostanem celú nedeľu z hlavy ja! ;-) karma +

2 0
možnosti

Tak je par reneni, bud ho prervat jinou hudbou, nebo si koupit spunty do usi, nebo ho nakopat do zadku :-)

0 0
možnosti
Foto

Zdravím vás, Pavlo. Před několika lety u nás v paneláku bydlela na stejném patře sousedka s psem, tedy přesněji maličkým krysaříkem. Ale jak ten dokázal dlouho štěkat a výt (když byl jako Kevin sám doma), bylo až neuvěřitelné. Nakonec jsme to vyřešili následovně. U našich příbuzných na venkově jsme si nahráli štěkot několika velkých psů. Tenhle koncert jsme tomu malému pejskovi pouštěli tu a tam na chodbu, nebo na balkoně a věřte, že za 14 dní byl potichu. Proti tomu vašemu Mumuland-sousedovi vám tedy podle klíče stejného mohu doporučit jako zbraň stejně účinnou - hlasitou dechovku...:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2571x
Ctitelka českého jazyka, milovnice koček, The Corrs, sushi a černé limonády. Konzervativec a puntičkářka věřící v princip vítězícího dobra a spravedlnosti. Matka z celého srdce milující svého syna. Vystudovaná publicistka a mediální analytička, která několik let působila v médiích a později se uplatnila i v PR.

Seznam rubrik