Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sousedi kuřáci jsou mor. ;-€ Sídlištním ptactvem nedisponuju, ale už jsem v zoufalství přemýšlela i o tom, že si na balkon pořídím větrák a pokaždé ho zapnu nasměrovaný tak, aby jim to hezky vracel zpátky.

Ale jak tak čtu váš další příspěvek... možná bych mohla začít pouštět hodně nahlas něco hodně "oblíbenýho" a třeba mi naděje na směnný obchod ještě svitne... :-)

0 0
možnosti

Moc hezký sloh, pasáž s guanem...naproti na balkoně se pravidelně vyhulují, tako a legrační dvojka, ale lidi nad nimi lituju

0 0
možnosti

Takový kuřácký doupě pod vámi to je peklo. Pod mými okny se kdysi nastěhovala rodinka. Dva důchodci a jejich syn. Na balkóně v letních měsících od rána kuřba (smrad super). Ranní snídaně s cigaretou babuška se synáčkem a dědula to přikrmoval v kuchyňském okně. Na balkóně měli takové posezení, aby si nekouřili doma (asi z hygienických důvodů). Zdravě nevypadali ani jeden, ale foukačka musela být. Jinak určitě hodní a ohleduplní lidé ;-D. Už tam nebydlím, ale byly to zážitky.

0 0
možnosti

j70á61n 33s55l36i96a53c41k32y

29. 7. 2016 22:20

Stačí zavřít okno:-)

0 5
možnosti
Foto

Ano, když vás někdo omezuje, nechte ho, aby se choval bezohledně, sám se uskrovněte, sám se omezujte, ale proč takový hnus doporučujete druhým? Rv

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS